2013. május 25.

7. Fejezet


- Gyere be! - szólaltam meg.
- Víííí! - visítva rohant be Sam.
- Juuuj! Te mit keresel itt? Nem hívtál.. úgy jöttél. - öleltem át.
- Hát, bocsi. Csak kíváncsi voltam, hogy hogy ment a dolog Zaynnel.
- Úr isten. Te ezt honnan tudod?! - meredtem rá.
- Hát gondolom. Úgy volt, hogy együtt átmegyünk Perrihez. De nem jöttél. Szóval gondoltam, hogy vele vagy.. vagy ő van veled. - nevette el magát. - Szóval most már biztosra veszem, hogy együtt voltatok. Mesélj! Mi volt?

Leültem a hiperaktív lánykával, és elmeséltem neki mindent. A lámpás sztoritól az autósig. Nagy figyelemmel hallgatta végig, az egész sztorit. A végén megállapította, hogy neki zavaros ez az egész, és hogy nem ért engem, amiért elküldtem Zaynt. Csak az a gáz, hogy nem merem neki elmondani, hogy beleszerettem..

- És mit érzel most iránta? - tette fel a kérdést, aminek kicsit sem örültem.
- Semmi különlegeset. Jól néz ki, de úgy igazán semmi nem érzek..
- Hazudsz.
- Nem hazudok.
- Bell.. már ismerlek annyira, hogy tudjam, mikor mondasz igazat és mikor nem.
- De tényleg nem..
- Szereted igaz? - halványan elmosolyodott.
- Na jó.. bevallom.. sz-szeretem.. azt hiszem.
- Tudtam én. - vett egy hatalmas, önelégült mosolyt, majd átölelt. 

A traccsparti után, Samet hívta az anyukája, hogy menjen haza ebédelni (?).
Jóval azután, hogy Sam hazament, bekopogott anya, és leküldött kajálni. Fogtam magam, és átöltöztem, majd lesiettem a konyhába.

- Jó reggelt! - szólítottam meg anyát.
- Szép jó reggelt kicsim! Hogy aludtál? - széles mosoly derült fel az arcán.
- Jól. És te?
- Én is jól aludtam... volna, hogyha nem hallgattam volna végig a kis akciótokat a barátoddal.
-  Anya.. ezt most tisztázzuk. Nekem ő nem a barátom. És semmi akció nem történt, csak eltörtünk egy lámpát. Balhéztam, Ő erre megsértődött és elhúzott a francba. Utána szaladtam és kiabáltam egyet-kettőt. Semmi olyan nem történt..
- Igen. Hallottam és láttam. Aranyosak vagytok együtt.
- Anya! - szóltam rá.
- Most miért? Nem? De!

Imádtam anyát, de az ilyen tereken, mint például ez, nagyon gáz volt vele beszélni. Mert azt gondolom, hogy a szerelmi életemet, nem az anyámmal fogom megbeszélni. Ott vannak rá a lányok. Sőt.. még kínos is volt.
Ahogy befejeztük az ebédet, megköszöntem és megdicsértem anya finom spagettiét. Felálltam az asztaltól és feligyekeztem a szobámba. Elmentem fogat mosni, fürödni, hajat mosni. Kicsavartam a hajamból a vizet, utána fogtam egy törölközőt és a fejemre csavartam. Belenéztem a tükörbe, kezembe fogtam az arc radíromat és óvatosan elkezdtem belemasszírozni oda, ahová kellett.
Az apró simítások után kifestettem magam. Egy kis szem kontúr, szempilla spirál, száj fény. Ahogy fel akartam vinni pár csepp nap tejet az érzékenyebb részekre, a telefonom elkezdett rezegni. Nem tudtam megnézni, hogy ki hívott, mert tiszta maszat volta kezem. Hagytam a fenébe.
Pár perc után, ahogy elkészültem, kezeim közé fogtam a készüléket és megnéztem ki hívott. Zayn már egy csomó üzit hagyott. Azt akarta, hogy válaszoljak. Visszaírni nem volt kedvem. Nekem nagyon hiányzott, és már hallani akartam a hangját. Ezért felhívtam.

* pár perc múlva *

- Szia szépség! - köszöntött játékosan.
- Szia.
- Ráérsz este?
- Attól függ. - nevettem el magam.
- Na ez jó lesz.. mitől?
- Hát hová megyünk.. kikkel, mikor..
- Meglepi, csak ketten és este 8-ra mennék érted.
- Hmm.. szerintem nem lesz semmilyen dolgom. Szóval nekem megfelel.
- Örülök. Öltözz fel elegánsan, de mégis laza legyen. Annyit elárulok, hogy szórakozó helyre megyünk. Szóval ilyen szekszis legyen.
- Meglátom.
- Akkor este 8-ra ott leszek. Szia bébi! 

Hanyat vágtam magam az ágyon, majd mély gondolkozásba kezdtem bele. Ahogy Zayn arca bevillant előttem, és néhány szó hallatszott a fejembe, éreztem, a lepkéket a gyomromban.. pedig még csak nincs is a közelben, csupán csak a gondolataimban. Furcsa érzések kavarogtak bennem. Tudtam, hogy a mai estén visszafogott leszek, és nem hagyom magam befolyásolni. Remélem, hogy Zayn is uralkodni fog magán, és semmi ostobaságot nem fog cselekedni, mert annak nem hiszem, hogy jó következményei lennének.

Aludtam 3 óra hosszát. Még maradt kereken 2 órám. Gyorsan felhívtam a csajokat, hogy ne keressenek, mert programom lesz. Gyorsan kibeszéltük a dolgokat, majd elbúcsúztunk. Utána gyorsan bekaptam valami ehetőt. Vetettem egy jó meleg fürdőt. A pár órával ezelőtt feltett sminkemet lemostam és egy buliba illőt tettem fel. Szépen behullámosítottam a hajamat ott, ahol kellett. Ezekkel a tevékenységekkel már elment másfél óra. Már csak az öltözet maradt hátra. Jól meg kellett választanom.. se nem kihívó, de nem túl visszafogott. Találtam is egy borzasztó jó szettet. Nincs nagy egóm, de ezt jól összehoztam, (!) büszke vagyok magamra. 8 óráig maradt kemény 4 percem. Jujúú. Igazából nem volt bulis kedvem, de nem utasíthattam vissza a "jövendőbelimet". Gyorsan lefotóztam magam és posztoltam twitterre/facebookra.
Hosszas gondolkozás után, úgy döntöttem, hogy táskát nem viszek. Meg leszek anélkül is. A telefonomat kikapcsolt állapotban az éjjeli szekrényemre raktam.

* 8 : 12 *

Csöngettek. Gyorsan leszaladtam, gondoltam Zayn az. Ideje volt már.. Leoltottam mindenhol a villanyt ( ahol nem törtük össze ) . Ittam egy pohár vizet, majd megkerestem a bejárati kulcsot. A zárba helyeztem, majd jobbra kétszer elforgattam. Magam felé húztam, majd egy hatalmas, igen csak vonzó férfi állt előttem. Öntudatosan megöleltem és megcsókoltam. 

- Szia szépség. - pillantott végig rajtam. - Áruld már el, hogy miért tartott legalább 5 percig az, hogy kinyisd nekem az ajtót? Mmm?
- Háát.. - mosolyodtam el.
- Jól van. Táskát nem hozol, vagy valamit?
- N-nem.. félek, hogy elveszik, vagy ilyesmi.. 
- Te tudod. Induljunk! - utasította.

Bezártam az ajtót, a kulcsot beraktam a virágágyásba.

- Jézusom! Te mi a jó istent csinálsz? - röhögött Zayn.
- Háát.. izéé. Muszáj! - pirultam el.
- Hát oké.. viszont gyere már! - nevetett még mindig. 

Kicsit lemaradtam, de találkoztunk az autónál. Udvariasan megállt az anyós ülés felüli oldalon, és nyitotta az ajtót. Ahogy beszálltam, szerencsésen beütöttem fejem. Jól ki is röhögtünk engem..

- Nem fájt? - aggódóan felém hajolt és megcsókolt. Láttam, hogy komoly próbál maradni, de elkuncogta magát. 
- De egy szemét vagy! - vádoltam meg.
- Tudom. De azért szeretsz. Nem?
- De! - önelégülten mosolyogtam, majd bekapcsoltam a biztonsági övet.

Pár perc múlva a szórakozó helyre értünk. Zayn ismét kisegített az autóból.

- Köszönöm.
- Természet. - hajolt felém újabb csókért. - Most viszont bemegyünk ide. Szeretném, ha végig mellettem maradnál, mert nem szeretném, ha bajod esne!
- T-tudok magamra vigyázni..
- Ismerem a helyet és itt egy nő, egy védelmező férfi nélkül, nem állja meg a helyét. - ellenkezett.

Megfogta a kezem, ujjaink összekulcsolódtak. Besétáltunk az épület ajtaján. Mint általában véve, minden ilyen helyen.. részegek, pia, jó csajok/pasik, pia, pia és még részeg emberek.

- I-ismersz te itt valakit? - próbáltam túlüvölteni a hangos zenét.
- Nagyjából mindenkit. A piakeverő srác a mostohatesóm. Ingyen van minden.
- Az jó. Nem is mondtad, hogy van tesód.. bocsánat, féltesód.
- Egyetlenem.. ezt ne itt beszéljük meg!
- Okii.

Odatolakodtunk a pulthoz, majd Zayn bemutatott a rokonának. Ittunk egy-két felest és jött 5-10 haverja. Jól éreztük magunkat. Már-már túl jól.

- Cica! - kiabált Zayn.
- Igen? 
- Gyere velem egy kicsit.. megfogta a csuklómat, majd ráncigálni kezdett maga után.

Egy elzárt, sötétebb helyre értünk, de a zene még hangosabb volt.

- Kívánlak! - csókolta meg a nyakam.
- Most?!
- Azonnal! - harapott bele egy kis terültbe.
- Zayn.. nee!

Úgy láttam, már az alkohol hatása alatt volt és nem törődött azzal, hogy én mit is akarok.. Nem nézett a szemembe és tudtam, hogy most csak is saját maga érdekli..
Ahogy a falhoz nyomott és ágyékát nekem tolta, éreztem a férfiasságát. Őszintén szólva én is felizgultam. Kezeim összekulcsoltam a nyaka fölött, majd nyelvemmel utat törtem a szájába. Zayn lökő mozdulatokat alkalmazott rajtam, ennek hatásában felnyögtem. Az ő száját is elhagyta pár férfias nyögés. Hajába beletúrtam, ettől még jobban beindult. De mind addig tetszett a dolog, ameddig nem gyorsult fokozatosan a lökések száma, túl erős volt. Gondolom érezte ahogy gyengülök.. megmarkolta a fenekemet és úgy csinálta.

- Zayn.. Z-zayn - elfojtó hangon ismételgettem a  nevét.. de hiába.
- Hmmm.. - dörmögött egyet, viszont semmi válasz.

Elég erőszakos volt, és erős. Ahogy el akartam magamtól tolni, erősen a falhoz nyomott. Karjaim hátraszorította, majd folytatta az akcióját. 3 perc után megállt. Nem tudom.. de valahogy nem így képzeltem el ezt az egészet. Zayn az egész testével rajtam tehénkedett..

- Zayn.. figyelj már rám!! - üvöltöttem el magam.
- Mivan? - nézett fel.
- Gyakorlatilag most megerőszakoltál..
- Azt mondod, hogy nem tetszett? - nevetett gyúnyosan.
- Igen.. nem tetszett.. csöppet sem!

Mit sem foglalkozva azzal, amit mondtam, annak ellenére is megpróbálta megint. Erőteljesen megszorította a csuklómat, majd a csípőjét az enyémnek tolta..

- Zayn! Eressz el! - szemem telement könnyel.
- Még nem! Játszunk egy kicsit!
- Kérlek.. 

Kitört belőlem a sírás.. vettem egy nagy levegőt, és kiszabadultam a karjai közül. A mosdó felé szaladtam. Hál a jó istennek, volt ott egy őr. Ahogy beléptem a helységbe, a tükörhöz sétáltam. A nyakam ki volt szívva vörösre és lilára, a karom és a combom is tele volt piros ujjlenyomatokkal.. gondolom a fenekem is. Komolyan mondom, mint akit megvertek.. 
Ahogy újra a tükörbe pillantottam, és megláttam magam, újra kitört belőlem a sírhatnék.

Összeszedetten sétáltam ki a mosdóból. Körbepillantottam, de Zaynt nem láttam sehol.

6 megjegyzés: