2013. április 14.

4. Fejezet

 zene
Kezeim közé vettem a mobilomat, csatlakoztattam a fejhallgatómmal majd feltettem. Bekapcsoltam az egyik kedvenc zenémet, ami teljesen depis. Kinyitottam az ablakot és felültem a párkányra. Fejemet nekitámasztottam a falnak. Lehunytam a szemeim és gondolkoztam. Teljesen elmélyültem a gondolataimban, amikor megrezzent a készülék a kezemben és a kijelzőn a "Zayn" név villogott.. De nem mertem felvenni. Egy idő után már nem próbálkozott a hívásokkal és küldött egy üzenetet:

" Nem tudlak kiverni a fejemből. Délután 5-re érted megyek, addig nagyon ajánlom, hogy készülj el! Zayn. x "

Levágtam magam az ágyra és mély gondolkozásba estem. Valamit ki kell találnom, hogy ne kelljen vele elmenni. De mit?! Talán, ha keresne nem vagyok itthon.. vagy valami. Nem megyek sehova sem! Jobb, ha elfelejti ezt az egészet..


* 5 óra előtt 10 perccel *

 - Bella. Nekem menni kell dolgozni. Majd csak reggel jövök haza. Vigyázz a házra és magadra is. Szeretlek! - zavarta meg anya a nyugalmat. 

- Oké. Szia. Én is. - küldtem neki egy puszit.

Tudom, hogy nagyon sokat veszekszünk, de azért az anyukám és nagyon szeretem. Elnézem neki az ilyen düh kitöréseket és azért azt is megértem, ha félt és aggódik. Hiszen csak én vagyok számára meg a nagy szüleink.

Ahogy anya elment, én is felöltöztem és minél hamarabb át szerettem volna menni a lányokhoz. Semmi kedvem nem volt Zaynnel menni sehova.. Nem szerettem volna, ha itthon talál.

Gyorsan elkészültem, vállamra kaptam a váll táskámat, majd kikulcsoltam az ajtót. Magam felé rántottam a kilincset és ahogy kiléptem, Zaynnel szemben találtam magam.

- Hova indultál? - kérdezte mosolyogva. 
- É- én.. csak.. El. 
- Úgy volt, hogy együtt megyünk valahová nem? Egyáltalán megkaptad az üzenetemet? 
- Meg. 
- Akkor? Mégis hová siettél? 
- Nem akarok veled menni sehová sem! Értsd meg kérlek..

Ahogy ezek a szavak elhagyták a számat, Zayn szorosan egymásnak tolta csípőinket. Mélyen a szemembe nézett, majd alig hallhatóan suttogott néhány bókot. Éreztem valami különlegeset, de én magam se tudom, hogy mit. Furcsa érzés volt, mivel még nem igen volt dolgom fiúkkal. Az elmúlt 17 év alatt összesen 2 fiúm volt és nem voltak komoly kapcsolatok egyáltalán. Szóval jelen helyzetben nem tudtam mit reagálni, csak álltam mint egy nagy szerencsétlenség.

- Mit tennél, ha most megcsókolnálak? - kérdezte, még mindig alig hallhatóan.
- Nem tennéd.. 

Végül én is belenéztem barna szemeibe, vettem egy nagy levegőt, csaknem remegve. Tarkójánál átkulcsoltam a kezeimet, miközben ő a csípőmön pihetette sajátjait. Jóformán percekig tudtam volna így bámulni, hiszen elképesztően jól nézett ki. Nála jobb képű fiút még csakugyan nem láttam. Hogy őszinte legyek, megkívántam..

- Gyönyörű vagy! - törte meg a csendet, ami egyáltalán nem volt kínos.

Ahogy befejezte a mondatát, elmosolyodtam és tekintetem a földre szegeztem. Pár másodperc múlva, újra a szemeibe néztem, most már komolyabb tekintettel. Ahogy pillantásunk találkozott, óvatosan felém hajolt. Ajkai óvatosan szétnyíltak és csókra készen voltak.

- Én nagyon szeretném, és tudom, hogy te is.. - megközelítőleg éreztem leheletét.
- Jól hiszed.

Testét az enyémnek szorította, úgy, hogy éreztem a szívverését és levegővételét. Mellkasa szabályosan fel-le mozgott. Szívem a torkomban dobogott.. lehunytam a szemeimet. Zayn már maximálisan közel volt és tapintatosan megpuszilta a számat, majd összeérintette homlokát az enyémmel és a szemembe nézett. Két hatalmas tenyerével megfogta az arcom, és hüvelykujjaival végigsimította az orcámat. Teljesen odavoltam. 

- A-azt szeretném, ha megcsókolnál.. - suttogtam.
- Kívánságod számomra parancs! - mosolygott, majd ajkaink összeértek. 

Nyelve utat tört a számba. Hosszadalmas csók volt. Nekem az első. Neki viszont, nem az első. Szerintem több nője volt, mint ahány éves vagyok. 

- Remegsz. - állapította meg, miután vége volt a tevékenységnek.
- Mert félek.. vagy inkább izgatott vagyok az előbbiek után.    
- Nem kell félni. Nincs miért.
- Ne értsd félre.

Elmosolyodott, majd átölelt. Éreztem halk szuszogását a fülemnél. Éreztem teste melegét, ahogy mellkasunk egymáséra simult. Kezei levándoroltak a fenekemhez, majd belemarkolt.  

- Zayn.. - szóltam rá elfojtott hangon.  

Éreztem, hogy figyel, igaz szemeim csukva voltak, de tudtam, hogy pillantását az arcomon pihenteti. 
- Semmi baj.. csak karold át a nyakam. - mosolygott megnyugtatóan.

Szót fogadtam neki; átkaroltam a tarkóját ismét. Combjaimat gyengéden megszorította, majd felrántott az ölébe. Lábaimat összekulcsoltam és szorosan tartottam, le ne essek. Nekinyomott az ajtónak, majd ő is a szemeimbe nézett. Ajkait a nyakamhoz nyomta és szívni kezdte. Fogai súrolták a bőrt. 

- E-ezt ne csináld kérlek.. - lihegtem, fejemet nekitámasztva a bejáratnak.

Mit sem törődve szavaimmal, folytatta amit elkezdett. Aztán feljebb haladott, fogai közé vette a fülem alját, amit óvatosan harapdálni kezdett. Egy kis időre megint elkezdte szívni a nyakam, majd apró csókokkal hintette be. A fülem alatti résszel ugyanígy viselkedett. Csúsztam lefelé, így dobott egyet rajtam. Fájt a cselekedet így belemartam a nyakába, majd vállára hajtottam a homlokom.

- Ne haragudj.. - szólt sajnálkozva.
- N-nem gond.. túl élem. - vettem rá egy halvány mosolyt.


*** 

Ahogy beértünk a házba, a biztonság kedvéért kulcsra zártam a bejárati ajtót, nehogy be jöjjön valaki. Lehúztam a cipőmet, kardigánomat felakasztottam.

- Kérsz valamit enni, inni? - kérdeztem Zaynt.
- Egy pohár vizet elfogadok, köszönöm.

A szekrényről levettem egy üvegpoharat. A hűtőből bubis ásványvizet. Az üdítős poharat teletöltöttem vízzel.   

- Parancsolj! - tartottam oda neki.
- Köszönöm, szépségem. - mosolygott.

Biccentettem, majd a tükörhöz sétáltam. Óvatosan megkémleltem a nyakamon lévő sebet. Piros volt és a fájdalomtól égett. Ahogy ujjhegyeim hozzáértek a sérüléshez, hangosan felszisszentettem.

- Baj van?! - kiabált Zayn a konyhából.
- Nem. Nincs semmi baj.

Pár másodpercen belül, ott termett mögöttem a fekete hajú, barna szemű gyönyörű srác, és aggódóan nézett le rám a tükörből.

- Jól vagy, édes? - szólalt meg.

11 megjegyzés:

  1. eszmèletlen szupi!:) várom a kövi fejezetet! *-*

    VálaszTörlés
  2. juuuuuuj nagyon jó lett.*---*<3 siess a kövivel.*-*<3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó*-* imádom:3 <3 Hamar a kövit! x

    VálaszTörlés
  4. Szia!Mehet a csere én már ki is tettelek,és már fel is iratkoztam :)
    Nagyon tetszik ahogy írsz!Csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  5. mehet a csere! puszi xx

    http://photos-about-us.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. http://loveandotherdrugs-1d.blogspot.hu/ Mehet a csere, te már kint vagy! :)

    VálaszTörlés
  7. sziia :)) mehet a csere, én már raklak is. ;dd
    http://rightbackforyouonedirection.blogspot.hu/
    xoxo

    VálaszTörlés